CantineCuisine CantineCuisine CantineCuisine CantineCuisine Daniella CantineCuisine Bart CantineCuisine

Daniëlle zorgt voor de algemene organisatie. Zo zal zij ervoor zorgen dat er snel een offerte op maat wordt opgemaakt, zij zorgt voor lekker eten op elke gelegenheid en zij is het aanspreekpunt voor het maken van de juiste afspraken.

Martine is de zus van Daniëlle en zij houdt zich voornamelijk bezig met het in de watten leggen van haar ploeg ter plaatse. Gezien haar jarenlange ervaring kan zij steeds snel inspelen op de specifieke noden.

Bart is de man van Daniëlle en werkt achter de schermen in de keuken. Hij stelt de wekelijkse menu`s samen en bereidt deze dagelijks. Ook onderhoudt hij de contacten met de leveranciers en zorgt samen met Daniëlle voor de algemene organisatie.

In drukke periodes kunnen we beroep doen op een netwerk van freelance medewerkers.

Samen delen we de passie voor lekker eten, de drang om op zoek te gaan naar nieuwe ingrediënten, naar verrassende combinaties en verrijkende culturen. Dit zorgt ervoor dat het kookgebeuren achter het fornuis net iets spannender wordt.

ZeKookt bedrijvenpagina - feestjes en recepties Naar Zekookt referentiepagina Naar setcatering pagina Contacteer ZeKookt Français / CantineCuisineEnglish / CantineCuisine CantineCuisine homepage Contact CantineCuisine CantineCuisine Referenties CantineCuisine - naar de fotopagina